BUTT FACIAL | FACIAL VOOR BILLEN

Een hype in Amerika, die wij als een van de eersten introduceren in Nederland! 

Je verwent je huid, je gezicht en eigenlijk alles van je lichaam. Maar waarom eigenlijk niet je billen? Huid is huid! BUTT FACIAL is de behandeling voor mooie billen 🍑

De butt facial kun je eigenlijk vergelijken met een gezichtsbehandeling. Je billen worden volledig gereinigd, en er wordt de volle aandacht besteedt aan een mooie bil. Je billen worden gescrubd, gecupt (bye cellulitus), gemasseerd met de dry brush, er wordt een masker aangebracht en als kers op de taart word je ingesmeerd met een heerlijke sojacrème. Het idee achter de butt facial is dat je met mooie, gladde en strakkere billen naar buiten loopt. 

Ook als je last hebt van puisjtes, keratosis pilaris, harde huid, littekens of bultjes kunnen we de behandeling veel intensiever maken, zoals de carbon laser of microneedling er aan toevoegen. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.


VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

Heb je last van de onderstaande indicatie? Wij kunnen alle indicaties behandelen!

 • Onzuiverheden
 • Overmatige talgproductie
 • Acne
 • Pigmentvlekken
 • Littekens
 • Droge huid
 • Ruwe huid (bultjes)

CLASSIC BUTT FACIAL

Bij de classic butt facial worden je billen volledig gereinigd, gescrubd, gecupt (bye cellulitus), gemasseerd met de dry brush, er wordt een Algen masker aangebracht en als kers op de taart word je ingesmeerd met een heerlijke sojacrème. Get your JLO Booty!

Prijs: €69

DELUXE BUTT FACIAL

De Buttacial Deluxe is geschikt als je last hebt van puistjes, keratosis pilaris, harde huid, littekens of bultjes. De behandeling wordt intensiever gemaakt door de carbon laser, peeling of microneedling er aan toevoegen. De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur. Deze behandeling wordt ingezet bij puistjes, onzuiverheden en een ruwe huid.

Prijs: €99

 

GREEN SEA PEEL BUTT FACIAL

De allernieuwste Koreaanse 100% biologische peeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het product wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa: Durvillaea Antarctica-extract, algenextract en ‘gehydrolyseerde silicium spicula’s’. Spicula zijn de microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing als eindresultaat.

In tegenstelling tot chemische peelings (welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad), werkt de Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen. De Green Sea Peel geeft wonderbaarlijke resultaten bij acne, pigmentatie en littekens. Deze Koreaanse parel is veel sterker dan een kruidenpeeling.

Prijs: €109

DIAMOND BUTT FACIAL

De Diamond Buttacial is een combinatie behandeling van twee behandelingen. Twee verschillende werkingsmechanismen versterken en stimuleren elkaar. Combi behandelingen zijn efficiënter, waardoor er minder behandelingen nodig zijn en het behandelresultaat vergoot wordt. Deze behandeling wordt voornamelijk ingezet bij acne, littekens en hyperpigmentatie.

Prijs: €129

 


GET YOUR GLOWY BOOTY!

PREGNANT BELLY FACIAL 

Buikgezichtsbehandelingen bieden de perfecte manier om de huid van mama op de zachtste manieren te voeden en te ontspannen. De buikgezichtsbehandeling richt zich op moeders die een buik laten groeien om de huid zachter te maken, jeuk te verminderen tijdens het groeien van een buik en mogelijk striae te voorkomen. Wij helpen de aanstaande moeder te ontspannen en creëert een gezondere omgeving voor moeder en baby.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.


PREGNANT BELLY FACIAL

Deze behandeling is voor de buik van aanstaande moeders. We maken gebruik van zachte exfoliatie en een hoge concentratie van barrièreherstellende oliën en crèmes om de huidsterkte te maximaliseren, te hydrateren en de elasticiteit te vergroten om striae te voorkomen, en droogheid, ongemak en jeuk te verlichten.

STAP 1: De behandeling begint met een zachte reiniging om de droge huidcellen los te maken. Dit is de eerste stap in het verbeteren van de lipidebarrière van de huid.

STAP 2: Een toepassing van een enzympeeling zal de dode huidcellen van het oppervlak verwijderen en de huid voorbereiden om de volgende ingrediënten beter te absorberen.

STAP 3: Een warm hydrojelly masker vol met algen, vitamines, mineralen, eiwitten en carotenoïden (een soort antioxidant). Het bevat vitamine E, bètacaroteen, vitamine B-complex, zink, koper, ijzer, mangaan en gamma-linolzuur (een soort essentieel vetzuur). Het masker wordt warm aangebracht en gedurende 15 minuten op de huid gelaten om alle actie-ingrediënten goed te laten absorberen.

STAP 4: Het masker wordt verwijderd met een warme handdoek en gevolgd door een toepassing van olie en serums, die een perfecte verhouding van krachtige antioxidanten bevat. Dit wordt in de buik gemasseerd om de huid ongelooflijk vochtig, soepel en glad te maken!

Het is ook mogelijk om de behandeling uit te breiden en jouw gezicht ook verwennen met een heerlijke enzymen peeling en masker!

Prijs: €59 - €79


RUG BEHANDELING

De rugbehandeling is geschikt voor puistjes, onzuiverheden en littekens op de rug.  Verschillende oorzaken kunnen de huid op de rug onrustig maken. Onzuiverheden op de rug zoals puistjes, ingroeiende haartjes of mee-eters, ontstaan vaak door factoren zoals hormonale schommelingen, slechte voeding, medicatie, voeding, genen, stress en/of verkeerde huidverzorgingsproducten.

Tijdens een rugbehandeling wordt de rug gereinigd, zodat vuil en talg verwijderd is. Vervolgens wordt de huid gescrubd, geput en worden onzuiverheden uit de huid verwijderd. Na het zuiveren van de huid wordt er een milde of sterke peeling toegepast en de huid verzorgd met hydraterende producten. Zo ga je na behandeling met een schone en verzorgde huid de deur uit.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.


VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

Heb je last van de onderstaande indicatie? Wij kunnen alle indicaties behandelen!

 • Onzuiverheden
 • Overmatige talgproductie
 • Acne
 • Pigmentvlekken
 • Littekens
 • Droge huid

RUG BEHANDELING

Bij de rugbehandeling wordt je rug volledig gereinigd, gescrubd, gecupt, gemasseerd met de dry brush, onzuiverheden worden verwijderd, er wordt een Algen masker aangebracht en tot slot wordt de huid verzorgd met hydraterende producten. Bij last van acne, littekens of hyperpigmentatie wordt een peeling ingezet om de rug te kalmeren en herstellen. Wanneer de peelings niet voldoende werken, worden combinatie behandelingen ingezet. Twee verschillende werkingsmechanismen versterken en stimuleren elkaar. Combi behandelingen zijn efficiënter, waardoor er minder behandelingen nodig zijn en het behandelresultaat vergoot wordt.

Prijs: €69 - €129