Carbon Laser Peel

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van fijne lijntjes, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Het is een veilige en pijnloze behandeling met de Q-Switch ND Yag Laser speciale carbonpeeling (medisch koolstof, minerale modder van vulkanische steen en verscheidene natuurlijke plantaardige extracten en kruiden extracties) en carbonlens.


De Carbon Laser Peeling kun je het hele jaar door ondergaan zonder downtime. We raden deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën. Weetje: in de zomer zijn onze porien vaker verstopt door het gebruik van zonnecreme en de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt meteen voor een grondige reiniging.

 

De behandeling is geschikt voor het corrigeren van de volgende indicaties:

  • (Actieve) acne
  • Verstopte poriën
  • Vette huid
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes

CARBON LASER PEEL

Carbon Laser Peeling is één van de nieuwste behandelmethodes op het gebied van huid verjonging en reiniging. Deze Anti-Aging behandeling is, in tegenstelling tot de huidige chemische peelings, geheel pijnloos. Overweegt je een Anti-Aging behandeling voor verjonging van de huid dan is Carbon Laser Peeling de oplossing voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid. Door de absorptie van het laserlicht, wordt de huid van binnenuit gestimuleerd, waardoor de elasticiteit verbeterd wordt en de huid verstevigt.

Carbon Laser Peeling is een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof, wat samen een uitstekend zuiveringsproces voor een diepte reiniging is. Met de carbon peeling kan men vergrote poriën verfijnen. Het verbetert tevens een ongelijkmatige huidstructuur, door het verminderen van open poriënen. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid. De huid krijgt weer zijn natuurlijke structuur terug. 

Prijs: €99


Weet je niet welke behandeling voor jou het meest geschikt is? Boek dan een gratis intake + facial op maat.