ACTIE! DIAMOND GLOW FACIAL NU €99

Verminderd acne en overtollig talg - Verminderd fijne lijntjes en grove poriën - Verwijderd diepere sporen van huidveroudering

Carbon Laser Peeling Deluxe

Carbon Laser Peeling is één van de nieuwste behandelmethodes op het gebied van huid verjonging. Deze Anti-Aging behandeling is, in tegenstelling tot de huidige chemische peelings, geheel pijnloos. Overweegt je een Anti-Aging behandeling voor verjonging van de huid dan is Carbon Laser Peeling de oplossing voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid.

Carbon Laser Peeling is een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof, wat samen een uitstekend zuiveringsproces voor een diepte reiniging is. Met de carbon peeling kan men vergrote poriën verfijnen. Het verbetert tevens een ongelijkmatige huidstructuur, door het verminderen van open poriënen. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid. De huid krijgt weer zijn natuurlijke structuur terug.

De Carbon Laser Peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en Anti-Aging. Door de absorptie van het laserlicht, wordt de huid van binnenuit gestimuleerd, waardoor de elasticiteit verbeterd wordt en de huid verstevigt.

Na de behandeling wordt een rijke Casmara algiaatmasker aangebracht die de huid optimaal laat herstellen voor nog een beter resultaat. Daarnaast passen we ook cupping massage toe waardoor de doorbloeding en alle effectieve actieve werkzame stoffen beter worden opgenomen in de huid. Dit onderscheid Diamond Aesthetics en zorgt er voor dat de Carbon Laser Peel behandelingen veel effectiever zijn. 

 

Aantal behandelingen

Gemiddeld zijn er voor een optimale huidverbetering 3 tot 6 sessies per jaar nodig, afhankelijk van de conditie van de huid. Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurverband. 

De behandeling wordt elke 2 tot 3 weken herhaald. De Carbon Laser Peeling  is ook geschikt voor een gevoelige tot zeer gevoelige huid.

Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 à 3 weken.

Enkele behandeling Carbon Laser Deluxe

Gelaat                                                                    €99

Gelaat + Hals                                                        €115

Gelaat + Hals + Decolleté                                   €159

Handen                                                                  €69

Kuur van 3 behandelingen

Gelaat                                                                   €269

Gelaat + Hals                                                       €319

Gelaat + Hals + Decolleté                                  €449

Handen                                                                 €189

Kuur van 6 behandelingen (5+1 gratis)

Gelaat                                                                    €495

Gelaat + Hals                                                        €575

Gelaat + Hals + Decolleté                                   €795

Handen                                                                 €345