Circadia by Dr. Pugliese

GEEF JOUW HUID WEER ENERGIE

De filosofie van Circadia is gebaseerd op het circadiaans ritme van het lichaam (ook wel het biologische ritme) waarvan de cyclus ongeveer één dag duurt (latijn: circa = rond, dies = dag). Men spreekt ook wel van een 24-uurs ritme of slaap-waak ritme. Dit verwijst naar een 24-uurs cyclus van ritmische veranderingen in onze fysiologie en in ons gedrag.

Een organisme is onderhevig aan een groot aantal biologische processen, die doorgaans automatisch verlopen volgens een bepaald ritme. Circadiaans verlopende functies vertonen een patroon dat dagelijks herhaald wordt. Het ritme wordt via de biologische klok endogeen gestuurd (door innerlijke erfelijke factoren in de hersenen vastgelegd) en functioneert onafhankelijk van omgevingsfactoren als licht en temperatuur.

Deze filosofie maakt van Circadia een unieke huidverzorgingslijn, omwille van:

  • Moderne ingrediënt samenstellingen
  • Unieke behandelprogramma’s
  • Combinatiemogelijkheden
  • Chronobiologie in huidverzorging

 

Circadiaan ritme en de Huid

Volgens Dr. Peter T. Pugliese wordt ook onze huid gestuurd door een circadiaans ritme. Simpel gezegd houdt dit in dat je overdag de huid moet beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.  ’s Nachts wanneer de huid in een herstelmodus gaat de huid juist te voeden en stimuleren. Ook de unieke behandelingen en peelings van Circadia zijn ontwikkeld om de huid te herstellen en een verstoord ritme weer in balans te brengen. 

Het resultaat? Een lijn die innovatie en efficiëntie centraal stelt, zodat jouw huid exact ontvangt wat ze nodig heeft, wanneer ze dat nodig heeft. Door middel van peptides, stamcellen en tweede generatie vitaminen tillen wij jouw huidverzorging naar een hoger niveau. Hieronder vind je de Circadia behandelingen.

 


OXYGEN RX 

Met de Oxygen RX behandeling kan er op een snelle en pijnloze manier een ideale hoeveelheid zuurstof worden toegevoegd aan de huid. De antibacteriële werking zorgt ervoor dat ze uiterst doeltreffend is voor acne en vette huid, terwijl opklarende en vaatvernauwende eigenschappen kalmerend werken bij spatadertjes en rosacea. Oxygen RX helpt ook bij het stimuleren van de collageenproductie! Dit is de ultieme energie boost voor jouw huid en kan ook worden ingezet ter voorbereiding van intensieve behandelingen. De behandeling kan ook worden uitgevoerd met de cocoa enzymen peeling om specifieke problemen zoals acne of zonneschade extra aan te pakken en de huid te beschermen door de natuurlijke antioxidanten.

Prijs: €99 - €125

 

BEYOND BOTOX FACIAL

De behandeling die ontworpen is om zacht en effectief te exfoliëren en tegelijkertijd de huid te hydrateren en op te helderen, wat resulteert in een frisse, gehydrateerde en stralende huid. Een geavanceerd AHA-complex dat zacht genoeg is voor uw meest gevoelige huidtypes zorgt voor een stralend resultaat. Hierna herstellen we je huid met een echte mix van peptiden, stamcellen, vitamines en plantaardige ingrediënten.
Prijs: €125

 

FIRMING PEPTIDE FACIAL

De ultieme anti-aging gezichtsbehandeling met de nieuwste peptidetechnologie. De krachtige peptiden zorgen ervoor dat de huid gladder en steviger aanvoelt en er jonger uitziet door een verhoogde microcirculatie en ontgifting. Als je op zoek bent naar een intensievere behandeling, kunnen we een Intense Vitamin A Retinol Peel er aan toe voegen om de huid weer op te frissen, te verjongen en te vernieuwen. De behandeling wordt uitgevoerd met de cocoa enzymen peeling om de huidveroudering extra tegen te gaan.

Prijs: €79

 

ALPHA/BETA PEEL

Deze peeling bestrijd de tekenen van veroudering met een combinatie van Lactaat en Salicylzuren. Het geeft de voordelen van beide zuren die erg goed getolereerd wordt en tegelijkertijd zeer doeltreffend zijn om de huid zacht, egaal te maken en de huid te doen laten stralen. Het heeft de perfecte mix van zuren om te exfoliëren zonder hardheid, irritatie of ontsteking. Een nieuwe technologie in peeling, je ervaart weinig tot geen prikkeling en er vindt geen schilfering plaats.

Prijs: €89

 

LACTIC ACID PEEL

Ideale peeling om hyperpigmentatie tegen te gaan. Het melkzuur vermindert hyperpigmentatie, zorgt er voor dat nieuwe pigment geen kans krijgt om te ontstaan en werkt hydraterend. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde AHA complex dat zacht genoeg is voor de meest gevoelige huiden, met als resultaat een frisse, gehydrateerd en stralende huid. Er is geen hersteltijd en je zal geen tot een kleine fysieke peeling (vervelling) ervaren.

Prijs: €99

 

DERMAFROST PEEL

Deze peeling is doeltreffend voor het bestrijden van acne en anti-aging. De peeling vernieuwt en revitaliseert de huid met krachtige anti-ging peptiden, sterke antioxidanten, stamcellen en plantenextracten. Hij stimuleert nieuwe celgroei, herstelling en verjonging. Deze peeling kan je een milde tot gemiddelde hoeveelheid fysieke hersteltijd verwachten.

Prijs: €99

 

MANDELI-CLEAR PEEL

Mandeli-Clear peel system is een diepere peeling die speciaal is ontwikkeld voor het behandelen van pigmentatieproblemen die verband houden met donkere huidtypes. Deze peeling is veilig, zacht en wordt door de meeste huidtypes goed verdragen. Indicaties voor deze peeling zijn verheldering van post inflammatoire pigmentatie als gevolg van acne, melasma (zwangerschapsmaker) of zonbeschadiging, en milde acnelittekens.

Prijs: €99 - €125

 

JESSNER PEEL

De Jessner peel van Circadia is een echte Jessner peel. Hij bevat een mix van salicylzuur, melkzuur en resorcinol. Deze behandeling is veelzijdig en een huidvriendelijke procedure voor huidverjonging en in veel gevallen een uitstekend alternatief voor plastische chirurgie. Jessner peel onderscheidt zich door de sterke afschilfering  van de opperhuid: een week na de behandeling gaat de huid haar bovenste laag letterlijk vervangen.

Met een dergelijke, intensieve reiniging en verwijdering van dode en oude huidcellen, wordt er een perfect resultaat bereikt: een gladde, schone en soepele ‘babyhuid’.

De peeling herstelt de vochtbalans van de huid, verbetert de structuur en spanning (turgor), verfijnt poriën, verwijdert pigmentvlekken, vermindert rimpels en littekens. Jessnes Peel is ook super effectief tegen acne en gesloten comedonen (verstopte poriëen die onderhuidse bultjes vormen). Deze behandeling wordt alleen ingezet bij huidtype I en II.

Prijs: €125

 

VITAMIN A ACCELERATOR

Dit is een multifunctionele behandelingsbooster ontwikkeld om de fysieke peeling van de huid te versnellen zonder de huid te beschadigen en kan ingezet worden bij verschillende peelings om de behandeling intenser te maken.

Prijs: €25

 

Voorafgaand van iedere peeling is een intakegesprek noodzakelijk. Dit is om de juiste peeling bij jouw huidtype te adviseren en om in kaart te brengen of er geen contra-indicaties zijn.

 


Weet je niet welke behandeling voor jou het meest geschikt is? Boek dan een gratis intake + facial op maat.