diamond microdermabrasie

voor een gladde en gezonde huid

De behandeling met Diamant Microdermabrasie is een professionele en intensieve exfoliërende behandeling. De huid wordt aangezet tot celvernieuwing en normalisering van het afschilferingsproces van de opperhuid. Diamond microdermabrasie is een niet-operatieve diepe huidpeeling. Met behulp van steriele diamanten kopjes worden de bovenste huidcellen verwijderd. Tegelijkertijd worden de dode huidcellen en het vuil afgezogen door een vacuümtechniek, die tevens de doorbloeding van het gelaat stimuleert.


Deze procedure verwijdert huidonvolkomenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid. Afhankelijk van uw doelstelling kunt u de diamond-dermabrasiebehandeling ondergaan als een losse behandeling of in kuurverband.

 

VOOR WELKE HUIDPROBLEMEN IS MICRODERMABRASIE GESCHIKT?

Normaal gesproken vernieuwt de huid zich iedere dertig dagen. Naarmate we ouder worden, vertraagt dit proces en maken we minder snel nieuwe huidcellen aan. Microdermabrasie is een veel gebruikte methode om de afbraak van dode huidcellen te versnellen en de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren. De huidstructuur en de conditie van de huid verbeteren hierdoor. Microdermabrasie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

We zetten microdermabrasie in voor de volgende huidproblemen:

  • Futloze, droge en ruwe huid
  • Zonbeschadigde huid
  • Acnelittekens
  • Fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels
  • Verstopte, vergrote poriën
  • Littekens
  • Rokershuid

 


Diamond Microdermabrasie

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn  gladder en pigmentatievlekken verminderd. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar. De resultaten variëren van goed tot verbluffend.

Prijs: €80

 

TIP: Diamond Microdermabrasie + Vitamine C Peel 

Na de microdermabrasie wordt er een Vitamine C peeling aangebracht. Deze verbetert de conditie en weerstand van de huid. Dat zie je aan een frisse en stralende uitstraling. We behandelen de huid met medium diepe peelings, waarbij we de diepte en aanpak afstemmen op jouw huid. Geef je huid een extra boost! 

Prijs: €109

3x Diamond Microdermabrasie

Kuur van 3 behandelingen.
Prijs: €215

 

3x Diamond Microdermabrasie + Vitamine C peel

Kuur van 3 behandelingen.
Prijs: €285


Weet je niet welke behandeling voor jou het meest geschikt is? Boek dan een gratis intake + facial op maat.