GET YOUR DREAM SKIN NOW

Huidverbeterende facials zijn gericht op het versnellen van de celdeling, dat betekent vernieuwing van de opperhuid en minder dikke hoornlaag ('opfrisssen' en minder kan op mee-eters en rimpels).


VITAMINE C INFUSION FACIAL

Vitamine C is een van de meest krachtige antioxidanten op het gebied van huidverzorging. Vitamine C is de meest besproken vitamine die in gecontroleerde studies aantoont echt te werken voor onze huid. Daarnaast is het ook een sterke antioxidant die ervoor zorgt dat vrije radicalen onze huid niet kunnen beschadigen. Antioxidanten beschermen weefsel en het DNA in cellen tegen vrije radialen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Onze huid heeft dagelijks te maken met vrije radicalen, zoals stralingen, luchtverontreiniging, synthetische toevoegingen in voedsel, lichamelijke overbelasting, stress, zware metalen etc. Vrije radicalen zijn dan ook een van de boosdoeners op het gebied van huidveroudering. Vitamine C bevordert de doorlaatbaarheid van de huid en zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd blijft.

De Vitamine C Boost behandeling richt zich op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Doordat de huid een boost aan antioxidanten krijgt is de huid beter beschermd tegen UV-straling en huidveroudering. Vitamine C stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie en werkt daarom ook verstevigend. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verwikkende behandeling geeft een snelle energie boost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid. Ook rosacea en acne hebben baat bij de Vitamine C Boost behandeling.

Prijs: €69

 

CHEMISCHE PEELING

Met een chemische peeling worden oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, pukkels en acne en rimpels verminderd. Deze milde peelings worden aangepast aan de huid en zijn geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden.

Prijs: €79 - €99

 

HIGH FREQUENCY 

De High Frequency (HF) behandeling laat via een glazen elektronische buis stroom overbrengen op het gezicht wat zorgt voor een betere bloedsomloop, verbeterde stofwisseling, verhoging v.d. doorlaatbaarheid van cellen en het doden van bacteriën. De masserende werking zorgt ervoor dat de huid de opname van de actieve werkstoffen sneller opneemt. De huid wordt geprikkeld zich te verjongen en te herstellen. Rimpels en lijntjes verdwijnen en de huid wordt zichtbaar jonger. De behandeling kan worden gecombineerd met een enzymen peeling voor extra intensiteit.

Prijs: €69 - €89

 

 

 

In het menu zijn de overige huidverbeterende facials toegelicht.


Weet je niet welke behandeling voor jou het meest geschikt is? Boek dan een gratis intake + facial op maat.