Green sea peel

De Green Sea Peel algenpeeling gebruikt de allernieuwste technologie en combineert deze met unieke ingrediënten om effectieve oplossingen te creëren voor elk huidtype. Helpt bij donkere vlekken door de zon of acnelittekens, dofheid, fijne lijntjes, verslapping, verstopte poriën.

 


GREEN SEA PEEL

De allernieuwste Koreaanse 100% biologische peeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het product wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa: Durvillaea Antarctica-extract, algenextract en ‘gehydrolyseerde silicium spicula’s’. Spicula zijn de microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing als eindresultaat.

Voor de voeding en verzachting wordt er een poederoplossing van hyaluronzuur, glucaan en allantoïne gemengd met een activator. Dit mengsel wordt op de huid als masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal -net als bij micronaaldjes- worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen.

In tegenstelling tot chemische peelings (welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad), werkt de Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen. De Green Sea Peel geeft wonderbaarlijke resultaten bij acne, pigmentatie en littekens. Deze Koreaanse parel is veel sterker dan een kruidenpeeling.

Prijs: €109


Weet je niet welke behandeling voor jou het meest geschikt is? Boek dan een gratis intake + facial op maat.