GET YOUR DREAM SKIN NOW

Huidverbeterende behandelingen zijn gericht op het versnellen van de celdeling, dat betekent vernieuwing van de opperhuid en minder dikke hoornlaag ('opfrisssen' en minder kan op mee-eters). Bij Diamond Aesthetics behandelen wij verschillende indicaties:

 • Huidveroudering (verslapte huid, fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken, roodheid, couperose)
 • Zonbeschadigde huid (roodheid, couperose, zonnevlekken)
 • Acne & Overmatige talgproductie (puistjes, ontstekingen)
 • Onzuiverheden, grove poriën (mee-eters, puistjes)
 • Doffe teint (algehele verbetering van de huidtextuur)
 • Verstoorde huidbarrière (gemengde huid, vochtarme huid, droge huid, mondmasker acne, oneven huidskleur)
 • Rokershuid (grove poriën, doffe teint, rimpels, couperose)
 • Littekens (chirurgische littekens, acne littekens, striae, littekens door brandwonden, verdikte littekens, littekenputjes zoals bij acne).
 • Hyperpigmentatie (overmatige pigmentvorming na genezen wondje, UV-pigmentatie, zwangerschapsmasker en pigmentloze huidzone)
 • Acne in herstelfase (pigmentvlekjes, littekenputjes, littekenstrengen, onzuivere huid, roodheid, grove poriën en algehele huidverbetering)
 • Couperose, rosacea (rode huidskleur en vaatjes)

 

Hieronder staan de verschillende behandelingen die worden ingezet bij deze indicaties.

 


VITAMINE C INFUSION FACIAL

Vitamine C is een van de meest krachtige antioxidanten op het gebied van huidverzorging. Vitamine C is de meest besproken vitamine die in gecontroleerde studies aantoont echt te werken voor onze huid. Daarnaast is het ook een sterke antioxidant die ervoor zorgt dat vrije radicalen onze huid niet kunnen beschadigen. Antioxidanten beschermen weefsel en het DNA in cellen tegen vrije radialen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Onze huid heeft dagelijks te maken met vrije radicalen, zoals stralingen, luchtverontreiniging, synthetische toevoegingen in voedsel, lichamelijke overbelasting, stress, zware metalen etc. Vrije radicalen zijn dan ook een van de boosdoeners op het gebied van huidveroudering. Vitamine C bevordert de doorlaatbaarheid van de huid en zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd blijft.

De Vitamine C Boost behandeling richt zich op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Doordat de huid een boost aan antioxidanten krijgt is de huid beter beschermd tegen UV-straling en huidveroudering. Vitamine C stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie en werkt daarom ook verstevigend. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verwikkende behandeling geeft een snelle energie boost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid. Ook rosacea en acne hebben baat bij de Vitamine C Boost behandeling.

Prijs: €69

 

CARBON LASER PEEL

Carbon Laser Peeling is één van de nieuwste behandelmethodes op het gebied van huid verjonging. Deze Anti-Aging behandeling is, in tegenstelling tot de huidige chemische peelings, geheel pijnloos. Overweegt je een Anti-Aging behandeling voor verjonging van de huid dan is Carbon Laser Peeling de oplossing voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid. Door de absorptie van het laserlicht, wordt de huid van binnenuit gestimuleerd, waardoor de elasticiteit verbeterd wordt en de huid verstevigt.

Carbon Laser Peeling is een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof, wat samen een uitstekend zuiveringsproces voor een diepte reiniging is. Met de carbon peeling kan men vergrote poriën verfijnen. Het verbetert tevens een ongelijkmatige huidstructuur, door het verminderen van open poriënen. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid. De huid krijgt weer zijn natuurlijke structuur terug. 

Prijs: €99

 

MICRONEEDLING

Een microneedling behandeling is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.

Tijdens de behandeling worden er gecontroleerde beschadigingen in de huid gemaakt, waarbij de huid aan het oppervlakte intact blijft. Binnenin ontstaat er een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor er een genezingsproces in de huid optreedt. Dit genezingsproces stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine.

Prijs: €89

 

DIAMOND GLOW FACIAL (COMBI BEHANDELING)

Deze behandeling is een combinatie behandeling van twee behandelingen. Twee verschillende werkingsmechanismen versterken en stimuleren elkaar. Combi behandelingen zijn efficiënter, waardoor er minder behandelingen nodig zijn en het behandelresultaat vergoot wordt. De behandelingen waar uit kan worden gekozen zijn:
Microneedling + Peeling
Carbon Laser Peel + Microneedling
Carbon Laser Peel + High Frequency en
Microneedling + High Frequency.

Prijs: €129

 

CHEMISCHE PEELING

Met een chemische peeling worden oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, pukkels en acne en rimpels verminderd. Deze milde peelings worden aangepast aan de huid en zijn geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden.

Prijs: €79 - €99

 

HIGH FREQUENCY 

De High Frequency (HF) behandeling laat via een glazen elektronische buis stroom overbrengen op het gezicht wat zorgt voor een betere bloedsomloop, verbeterde stofwisseling, verhoging v.d. doorlaatbaarheid van cellen en het doden van bacteriën. De masserende werking zorgt ervoor dat de huid de opname van de actieve werkstoffen sneller opneemt. De huid wordt geprikkeld zich te verjongen en te herstellen. Rimpels en lijntjes verdwijnen en de huid wordt zichtbaar jonger. De behandeling kan worden gecombineerd met een enzymen peeling voor extra intensiteit.

Prijs: €69 - €89

 


Weet je niet welke behandeling voor jou het meest geschikt is? Boek dan een gratis intake + facial op maat.