Facial intake

Wanneer je het lastig vindt om een keuze te maken of advies wil welke van onze behandelingen het meest geschikt is voor jou, kan jet ervoor kiezen om een intake + behandeling op maat te nemen. Tijdens de intake en huidanalyse kijken we naar jouw huid en jouw wensen om zo het beste advies voor jouw huid kunnen geven.

 Luxe Deep Cleansing & Care Facial

Een Luxe Deep Cleansing is een diep reinigende behandeling, waarbij we onzuiverheden verwijderen door middel van een steriele naald, zodat we geen littekens maken. We verwijderen vervelende huidoneffenheden zoals: mee-eters, gerstekorrels en puistjes. We gebruiken hierbij 10% salicylzuur, waardoor deze behandeling ook zorgt voor vermindering van talg en snellere huidcelvernieuwing. Ook is deze behandeling voor elk huidtype geschikt. De treatment wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.

Deze behandeling gericht op acne, is een behandeling waarbij we ons vooral richten op het diep reinigen van de huid. 

Resultaat: Een diep gereinigde huid, waardoor grove poriën, ontstekingen en oneffenheden zichtbaar zijn afgenomen en een huid die straalt van gezondheid en vitaliteit!

 

Pregnancy Facial

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Waar de ene vrouw een stralende huid krijgt, kan de ander bepaalde huidproblemen ervaren. Door de hormonale schommelingen kan de huid droog of juist vet worden. Ook ervaren sommige vrouwen pigmentatie, kringen of warmte-uitslag. Met de Pregnancy Facial helpen we jou om je huid te laten stralen tijdens je zwangerschap. Zo kun jij je volledig focussen op hetgene dat er toe doet: jouw zwangerschap en de geboorte van je kindje.

Resultaat: Helpt het verminderen van zwangerschapskwaaltjes in het gezicht!

OXYGEN RX 

Met de Oxygen RX behandeling kan er op een snelle en pijnloze manier een ideale hoeveelheid zuurstof worden toegevoegd aan de huid. De antibacteriële werking zorgt ervoor dat ze uiterst doeltreffend is voor acne en vette huid, terwijl opklarende en vaatvernauwende eigenschappen kalmerend werken bij spatadertjes en rosacea. Oxygen RX helpt ook bij het stimuleren van de collageenproductie! Dit is de ultieme energie boost voor jouw huid en kan ook worden ingezet ter voorbereiding van intensieve behandelingen. De behandeling kan ook worden uitgevoerd met de cocoa enzymen peeling om specifieke problemen zoals acne of zonneschade extra aan te pakken en de huid te beschermen door de natuurlijke antioxidanten.

Resultaat: Een stralende en gekalmeerde huid!

Beyond Botox Facial

De behandeling die ontworpen is om zacht en effectief te exfoliëren en tegelijkertijd de huid te hydrateren en op te helderen, wat resulteert in een frisse, gehydrateerde en stralende huid. Een geavanceerd fruitzuren AHA-complex dat zacht genoeg is voor uw meest gevoelige huidtypes zorgt voor een stralend resultaat. Hierna herstellen we je huid met een echte mix van peptiden, stamcellen, vitamines en plantaardige ingrediënten.