SKINBOOSTER MICRONEEDLING

Microneedling Skinbooster in Den Haag 

Microneedling is een effectieve en huidverbeterende behandeling. Bij microneedling werken we met een speciaal soort pen die hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht laat komen. Hierdoor worden kleine openingen in de huid gemaakt. Dat zorgt ervoor dat het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd wordt, waardoor er collageen en elastine wordt aangemaakt. 

Hierdoor wordt je huid steviger en voller en de huidteint egaler. Daarnaast werkt het goed om huidbeschadiging, zoals littekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes te verhelpen en voorkomen. De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing, met uiteindelijk een nieuwe huidstructuur.

Resultaat: Een gezonde en strakke huid, dat is het resultaat van Skinbooster Microneedling. 

Microneedling Skinbooster in Den Haag 

Wanneer kun je microneedling inzetten?

Microneedling werkt in an sich al huidverbeterend, waardoor je het in principe altijd in kunt zetten. Maar ook wanneer je last hebt van onderstaande huidproblemen kan microneedling zeer effectief zijn:

  • (Acné) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën

Microneedling is een alleskunner, het verbetert de huidstructuur, huidconditie en zorgt voor huidverjonging!

Is Microneedling pijnlijk?

Microneedling kan oncomfortabel aanvoelen, echter is de behandeling meestal goed uit te houden. De behandeling kan als licht schavend over de huid aanvoelen.

Voor en na de behandeling

Zorg twee weken voor en twee weken na de behandeling dat je huid niet aan de zon wordt blootgesteld. Gebruik een petje/hoedje en SPF 50 als je toch in de zon gaat.

Hoe vaak is een behandeling nodig?

Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te doen van 3 of 6 behandelingen elke 4-8 weken.