Diamond Aesthetics Den Haag

Injectables

Wij staan voor u klaar

Onze injectables behandelingen

Injectables zijn cosmetische behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van botuline toxine en/of fillers. Met het verstrijken van de jaren verandert je gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van je huid. Je kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies en veranderde contouren. Soms kan het dan voelen alsof je gezicht niet meer past bij hoe je je van binnen voelt. Met injectables kunnen we het volume herstellen en rimpels verzachten, waardoor je weer tevreden zult zijn met jouw uiterlijk.

Wanneer een injectable behandeling?

Zeggen mensen vaker dat je een boze blik hebt? Of stoor je je aan de rimpels in je gezicht? Met een injectable behandeling krijg je weer je frisse en jeugdige uitstraling terug.

“Ik zie er weer fris uit.” “Ik hoef me niet meer te storen aan die diepe rimpel.” “Mijn gezichtsuitdrukking is zoveel zachter.” Dat zijn de reacties van mensen die een injectable behandeling hebben gehad. Zij hebben meer zelfvertrouwen en zitten beter in hun vel.

Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Botox

Rimpels die ontstaan door overactiviteit van spieren kunnen het beste behandeld worden middels botuline toxine injecties (botox).
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Lipfillers

Wil je je mooie vollere lippen terug of volle lippen die je misschien nooit hebt gehad? Dan is een behandeling met een hyaluronzuur filler de oplossing voor jou!

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Klaudia is heel lief en professioneel. Ze geeft goed advies over de behandeling. Hele fijne behandelaar.

Janine Abdoelsamath augustus 27, 2023
google

Hele mooie behandelruimte en super professioneel en vakkundig personeel. Behandelingen worden duidelijk en volledig toegelicht en advies word eerlijk gegeven. Echt een aanrader voor een ieder die een behandeling of advies nodig heeft.

Amir Adam juli 31, 2022
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist
Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Wie zijn wij?

Dé huid- en laser expert in regio Den haag

Diamond Aesthetics is de huid- en laserkliniek in de regio van Den Haag op het gebied van lasertherapie, huidverbetering en injectables.

Diamond Aesthetics staat voor doelgerichte resultaten, eerlijke huidadviezen, een goede service en persoonlijke aandacht. Al onze behandelingen worden aangepast aan uw wensen en ons persoonlijk advies om zo een optimaal resultaat te kunnen behalen. Kwaliteit, veiligheid en gevoel van vertrouwen voor u als klant staan bovenop.

Waarom kiezen voor

Diamond Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp