Diamond Aesthetics Den Haag

Botox

Wij staan voor u klaar

Botox

Rimpels die ontstaan door overactiviteit van spieren kunnen het beste behandeld worden middels botuline toxine injecties (botox). Botuline toxine is onder andere geschikt voor de verticale fronsrimpels tussen de wenkbrauwen, voor de zogenaamde kraaienpootjes rond de ogen en voor horizontale voorhoofdsrimpels.

Tijdelijke spierontspanner

Bij Diamond Aesthetics gebruiken we enkel tijdelijke spierontspanners en fillers van gerenommeerde producenten.

Een natuurlijk eiwit in de spierontspanner voorkomt dat spieren aangespannen worden. Hiermee kunnen we rimpels behandelen die ontstaan door aanspanning van bepaalde spieren. De tijdelijke spierontspanner is na 3 tot 6 maanden uitgewerkt.

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Een uiterst kleine hoeveelheid van dit eiwit wordt geïnjecteerd in de spiervezels. Deze stof verhindert tijdelijk de overdracht van zenuwprikkeling naar de spiervezels. Dit heeft tot gevolg dat de bovenliggende huid zich zal ontspannen en gladder wordt.

Diamond Aesthetics Den Haag - Uw huid specialist

Is botox pijnlijk?

Een behandeling neemt slechts enkele minuten in beslag en wordt uitgevoerd met behulp van een aantal injecties met een zeer dunne naald. Dankzij deze zeer dunne naald is het toedienen nauwelijks pijnlijk (bij de injectie ervaar je een wat “bijtende” gewaarwording vanwege de zuurgraad van het product).

Voor en na de behandeling

Zorg twee weken voor en twee weken na de behandeling dat je huid niet aan de zon wordt blootgesteld. Na de behandeling mag je 2 weken geen huidverbeterende behandelingen in het behandelde gebied.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Super lieve en leuke behandelaar. Ik kreeg fijne uitleg over de behandeling en er werd rekening gehouden met mijn wensen. De behandeling ging verder goed en ik voelde me op gemak. Verder is de sfeer ook mooi ingericht. Ik vind het zeker een aanrader en ik kom de volgende keer weer hier 🥰.

anoniem juli 14, 2023
google

Klaudia is great and really sweet. She is carefully explaining every step of the procedure:) Definitely recommend!

Kristina Kazakova februari 4, 2023

Waarom kiezen voor

Diamond Aesthetics

1000+ Tevreden klanten

Gespecialiseerd in de donkere huid

Allernieuwste apparatuur

Jarenlange ervaring

Betrouwbaar en eerlijk advies

Kwaliteit op nummer 1

WhatsApp whatsapp