BUTT FACIAL | FACIAL VOOR BILLEN

Buttfacial in Den Haag

Een hype in Amerika, die wij als een van de eersten introduceren in Nederland! 

Je verwent je huid, je gezicht en eigenlijk alles van je lichaam. Maar waarom eigenlijk niet je billen? Huid is huid! BUTT FACIAL is de behandeling voor mooie billen 🍑

De butt facial kun je eigenlijk vergelijken met een gezichtsbehandeling. Je billen worden volledig gereinigd, en er wordt de volle aandacht besteedt aan een mooie bil. 

Heb je last hebt van puisjtes, keratosis pilaris, harde huid, littekens of bultjes? Dan ben je bij ons op het goede adres.  De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Buttfacial in Den Haag

Voor wie is Buttfacial?

Heb je last van de onderstaande indicatie? Wij kunnen alle indicaties behandelen!

 • Onzuiverheden
 • Overmatige talgproductie
 • Acne
 • Pigmentvlekken
 • Littekens
 • Droge huid
 • Ruwe huid (bultjes)

Is Buttfacial pijnlijk?

Nee, een Vitamine C Boost behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. In sommige gevallen kan het gevoelig zijn afhankelijk van de behandeling.

Voor en na de behandeling

Zorg twee weken voor en twee weken na de behandeling dat je huid niet aan de zon wordt blootgesteld. Draag het liefst luchtige kleding (rok of wijde, lage broek) rondom de intieme zone, zodat er zo min mogelijk wrijving plaatsvindt.

Hoe vaak is een behandeling nodig?

Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te doen van 3-6 behandelingen, elke 3-4 weken. Afhankelijk van de indicatie. 


GET YOUR GLOWY BOOTY!

Buttfacial in Den Haag

PREGNANT BELLY FACIAL 


Deze behandeling is voor de buik van aanstaande moeders. We maken gebruik van zachte exfoliatie en een hoge concentratie van barrièreherstellende oliën en crèmes om de huidsterkte te maximaliseren, te hydrateren en de elasticiteit te vergroten om striae te voorkomen, en droogheid, ongemak en jeuk te verlichten.

STAP 1: De behandeling begint met een zachte reiniging om de droge huidcellen los te maken. Dit is de eerste stap in het verbeteren van de lipidebarrière van de huid.

STAP 2: Een toepassing van een enzympeeling zal de dode huidcellen van het oppervlak verwijderen en de huid voorbereiden om de volgende ingrediënten beter te absorberen.

STAP 3: Een warm hydrojelly masker vol met algen, vitamines, mineralen, eiwitten en carotenoïden (een soort antioxidant). Het bevat vitamine E, bètacaroteen, vitamine B-complex, zink, koper, ijzer, mangaan en gamma-linolzuur (een soort essentieel vetzuur). Het masker wordt warm aangebracht en gedurende 15 minuten op de huid gelaten om alle actie-ingrediënten goed te laten absorberen.

STAP 4: Het masker wordt verwijderd met een warme handdoek en gevolgd door een toepassing van olie en serums, die een perfecte verhouding van krachtige antioxidanten bevat. Dit wordt in de buik gemasseerd om de huid ongelooflijk vochtig, soepel en glad te maken!

Het is ook mogelijk om de behandeling uit te breiden en jouw gezicht ook verwennen met een heerlijke enzymen peeling en masker!

Prijs: €59 - €79


RUG BEHANDELING

De rugbehandeling is geschikt voor puistjes, onzuiverheden en littekens op de rug.  Verschillende oorzaken kunnen de huid op de rug onrustig maken. Onzuiverheden op de rug zoals puistjes, ingroeiende haartjes of mee-eters, ontstaan vaak door factoren zoals hormonale schommelingen, slechte voeding, medicatie, voeding, genen, stress en/of verkeerde huidverzorgingsproducten.

Tijdens een rugbehandeling wordt de rug gereinigd, zodat vuil en talg verwijderd is. Vervolgens wordt de huid gescrubd, geput en worden onzuiverheden uit de huid verwijderd. Na het zuiveren van de huid wordt er een milde of sterke peeling toegepast en de huid verzorgd met hydraterende producten. Zo ga je na behandeling met een schone en verzorgde huid de deur uit.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.


VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

Heb je last van de onderstaande indicatie? Wij kunnen alle indicaties behandelen!

 • Onzuiverheden
 • Overmatige talgproductie
 • Acne
 • Pigmentvlekken
 • Littekens
 • Droge huid

RUG BEHANDELING

Bij de rugbehandeling wordt je rug volledig gereinigd, gescrubd, gecupt, gemasseerd met de dry brush, onzuiverheden worden verwijderd, er wordt een Algen masker aangebracht en tot slot wordt de huid verzorgd met hydraterende producten. Bij last van acne, littekens of hyperpigmentatie wordt een peeling ingezet om de rug te kalmeren en herstellen. Wanneer de peelings niet voldoende werken, worden combinatie behandelingen ingezet. Twee verschillende werkingsmechanismen versterken en stimuleren elkaar. Combi behandelingen zijn efficiënter, waardoor er minder behandelingen nodig zijn en het behandelresultaat vergoot wordt.

Prijs: €100-150,-