microneedling

Een gezonde en strakke huid, dat is het resultaat van microneedling. Het betreft een methode waarbij we de huid prikkelen om collageen en elastine aan te maken en zichzelf te herstellen, zowel aan de oppervlakte als in de diepte. Bij de microneedling behandeling worden er gecontroleerd microkanaaltjes in de huid aangebracht. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de doorbloeding en celdeling gestimuleerd. Hierdoor wordt de huidconditie verbeterd en gaat de huid er weer fris en stralend uitzien. Ook worden de cellen in het bindweefsel geprikkeld tot de aanmaak van collageen en elastine, wat het volume van de huid vergroot. De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing, met uiteindelijk een nieuwe huidstructuur. Daarbij kan met behulp van microneedling een werkstof dieper in de huid aangebracht worden, waardoor het effect vergroot wordt.

Microneedling wordt ingezet voor de behandeling van:

  • Huidverslapping en huidveroudering
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Grove, vergrote poriën
  • Acne
  • Littekens (acne, operatief, brandwonden)

 


MICRONEEDLING

Een microneedling behandeling is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.

Tijdens de behandeling worden er gecontroleerde beschadigingen in de huid gemaakt, waarbij de huid aan het oppervlakte intact blijft. Binnenin ontstaat er een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor er een genezingsproces in de huid optreedt. Dit genezingsproces stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine.

Prijs: €99

 

DIAMOND GLOW FACIAL (COMBI BEHANDELING)

Deze behandeling is een combinatie behandeling van twee behandelingen. Twee verschillende werkingsmechanismen versterken en stimuleren elkaar. Combi behandelingen zijn efficiënter, waardoor er minder behandelingen nodig zijn en het behandelresultaat vergoot wordt. De behandelingen waar uit kan worden gekozen zijn:
Microneedling + Peeling
Carbon Laser Peel + Microneedling
Carbon Laser Peel + High Frequency en
Microneedling + High Frequency.

Prijs: €139


Weet je niet welke behandeling voor jou het meest geschikt is? Boek dan een gratis intake + facial op maat.