SKINBOOSTER microneedling

Een gezonde en strakke huid, dat is het resultaat van Skinbooster microneedling. Het betreft een methode waarbij we de huid prikkelen om collageen en elastine aan te maken en zichzelf te herstellen, zowel aan de oppervlakte als in de diepte. Bij de microneedling behandeling worden er gecontroleerd microkanaaltjes in de huid aangebracht. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de doorbloeding en celdeling gestimuleerd. Hierdoor wordt de huidconditie verbeterd en gaat de huid er weer fris en stralend uitzien. Ook worden de cellen in het bindweefsel geprikkeld tot de aanmaak van collageen en elastine, wat het volume van de huid vergroot. De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing, met uiteindelijk een nieuwe huidstructuur.

Door de werkzame skinbooster stoffen met gecontroleerde precisie in de dermis aan brengen, verbetert de structuur van de huid, de stevigheid en haar elasticiteit. Na 1 behandeling zie je al een verrassend mooi effect; na een kuur van 3 of 6 behandelingen heb je een resultaat dat zeker een jaar of meerdere jaren zichtbaar is.

Microneedling wordt ingezet voor de behandeling van:

  • Huidverslapping en huidveroudering
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Grove, vergrote poriën
  • Acne
  • Littekens (acne, operatief, brandwonden)

 


SKINBOOSTER MICRONEEDLING 

Een microneedling behandeling is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.

Tijdens de behandeling worden er gecontroleerde beschadigingen in de huid gemaakt, waarbij de huid aan het oppervlakte intact blijft. Binnenin ontstaat er een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor er een genezingsproces in de huid optreedt. Dit genezingsproces stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoog geconcentreerde seinboosters van Mesoestetic.

De c.prof-lijn biedt 6 cocktails van actieve stoffen om veroudering, huidvlekken, cellulitis, gezichts- en lichaamsverslapping en vochtretentie te behandelen. De sterk geconcentreerde cocktailformules zijn ontworpen om een maximale therapeutische respons te garanderen. De grote verscheidenheid aan actieve ingrediënten in de cocktails bevordert natuurlijke cellulaire reparatiefenomenen, terwijl veranderingen in het huidweefsel worden verlicht. De pH ligt binnen het fysiologische pH-bereik, tussen 6,5 en 7,5, waardoor een maximale huidtolerantie wordt gegarandeerd.

Prijs: €120

 


Weet je niet welke behandeling voor jou het meest geschikt is? Boek dan een gratis intake + facial op maat.