Tatoeage en PMU verwijderen

Tatoeage en PMU verwijderen in Den Haag

Heb je een tatoeage of PMU laten zetten, waar je achteraf spijt van hebt? Dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben een tatoeage laten zetten, maar hebben hier achteraf toch spijt van. Dit is een probleem dat vaak voorkomt. Gelukkig zijn er vandaag de dag genoeg oplossingen voor. Tatoeage verwijderen in Den Haag kun je snel en eenvoudig laten doen bij Diamond Aesthetics.


Een tatoeage en/of PMU kan worden verwijderd met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde laser. De kwaliteit van de laser bepaalt ook de kwaliteit van de behandeling. Het is natuurlijk van belang dat de tatoeage veilig en effectief wordt verwijderd. Wij werken met de ND:Yag Q-switched Platina laser, deze laser is een zeer betrouwbare en een multifunctionele laser. Door het gebruiken van deze laser is de kans op brandwonden en littekenvorming minimaal. Met deze laser worden er lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes in de tatoeage nemen het licht op en de laserenergie zorgt ervoor dat de inkt als het ware uit elkaar valt. Vervolgens worden deze kleine inktdelen door het afweersysteem van het lichaam opgeruimd.

 

Tatoeage en PMU verwijderen in Den Haag

INTAKE + PROEFBEHANDELING

Twijfel je nog of u uw tatoeage weg wilt laseren? Of wil je eerst de behandeling ervaren? Dan ben je van harte welkom voor een intake + proefbehandeling voor maar slechts €25. Indien je in aanmerking komt voor de behandeling, wordt er een kleine stuk van de tattoo gelaserd zodat je kunt ervaren hoe het voelt, en of je al na de eerste behandeling verschil merkt. Boek hier de intake en proefbehandeling!

Prijs: €30

PRIJZEN EN PAKKETEN

De prijzen voor tatoeage en PMU verwijderen beginnen vanaf €50,-. Klik hier voor onze prijslijst. 
Het is ook mogelijk om een pakket samen te stellen. Onze pakketen bestaan uit 6 behandelingen, en de 6e behandeling krijgt u gratis (5+1 gratis). 

 

HOEVEEL BEHADELINGEN HEB IK NODIG?

Gemiddeld zijn er tussen de 8-10 behandelingen nodig om volledig van de tattoo af te komen. Het kan zijn dat er minder behandelingen nodig zijn. Voor het verwijderen van PMU zijn er gemiddeld tussen de 1-3 behandelingen nodig, 

Het aantal behandelingen die je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

- De kwaliteit van de inkt
- Hoe diep de tattoo is gezet
- Hoeveel inkt er is gebruikt
- Hoever de tattoo al is vervaagd
- Hoe oud de tattoo is
- Op welke plek je tattoo zit
- Hoe de huid na de behandeling reageert
- Hoe je afweersysteem na de behandeling reageert

Let op: Het eindresultaat en het aantal behandelingen hangt er van af of de cliënt de nazorg instructies nauwgezet heeft opgevolgd.

 

AANSCHAF VAN ALHYDRAN VERPLICHT VOOR DE BESTE RESULTAAT

Voor het mooiste eind resultaat ben je voor 50% afhankelijk van de nazorg instructies. Daarbij is het smeren met Alhydran uiterst belangrijk. Bij de start van het behandelplan is de aanschaf van een tube een absolute voorwaarde. Alhydran is een geconcentreerde, medische, sterk vochtregulerende gel-crème voor de behandeling van de pas gesloten en kwetsbare huid. De huid herstelt veel mooier en beter.