ACTIE! DIAMOND GLOW FACIAL NU €99

Na 2 behandelingen al zichtbaar resultaat - Behandeling met de beste medische laser - Proefbehandeling voor slechts €15

Jouw wens om veilig, snel en volledig van een tattoo af te komen vervullen wij met de meest geavanceerde apparatuur, een behandeling op maat en een ervaren huid- en laserspecialist.

Heeft u een tatoeage laten zetten, waar u achteraf spijt van heeft? Dan bent u niet de enige. Veel mensen hebben een tatoeage laten zetten, maar hebben hier achteraf toch spijt van. Dit is een probleem dat vaak voorkomt. Gelukkig zijn er vandaag de dag genoeg oplossingen voor. Tatoeage verwijderen in Den Haag kunt u snel en eenvoudig laten doen bij Diamond Aesthetics.

Een tatoeage kan worden verwijderd met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde laser. De kwaliteit van de laser bepaalt ook de kwaliteit van de behandeling. Het is natuurlijk van belang dat de tatoeage veilig en effectief wordt verwijderd. Wij werken met de ND:Yag Q-switched Platina laser, deze laser is een zeer betrouwbare en een multifunctionele laser. Door het gebruiken van deze laser is de kans op brandwonden en littekenvorming minimaal. Met deze laser worden er lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes in de tatoeage nemen het licht op en de laserenergie zorgt ervoor dat de inkt als het ware uit elkaar valt. Vervolgens worden deze kleine inktdelen door het afweersysteem van het lichaam opgeruimd.

 

Intake + proefbehandeling

Twijfelt u nog of u uw tatoeage weg wilt laseren? Of wilt u eerst de behandeling ervaren? Dan bent u van harte welkom voor een intake + proefbehandeling voor slechts €15. Indien u in aanmerking komt voor de behandeling, wordt er een kleine stuk van de tattoo gelaserd zodat u kunt ervaren hoe het voelt, en of u al na de eerste behandeling verschil merkt. Boek hier de intake en proefbehandeling!

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er tussen de 8-10 behandelingen nodig om volledig van de tattoo af te komen. Het kan zijn dat er minder behandelingen nodig zijn.

Het aantal behandelingen die je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

- De kwaliteit van de inkt
- Hoe diep de tattoo is gezet
- Hoeveel inkt er is gebruikt
- Hoever de tattoo al is vervaagd
- Hoe oud de tattoo is
- Op welke plek je tattoo zit
- Hoe de huid na de behandeling reageert
- Hoe je afweersysteem na de behandeling reageert

Let op: Het eindresultaat en het aantal behandelingen hangt er van af of de cliënt de nazorg instructies nauwgezet heeft opgevolgd.

 

Aanschaf van Alhydran verplicht

Voor het mooiste eind resultaat ben je voor 50% afhankelijk van de nazorg instructies. Daarbij is het smeren met Alhydran uiterst belangrijk. Bij de start van het behandelplan is de aanschaf van een tube een absolute voorwaarde. Alhydran is een geconcentreerde, medische, sterk vochtregulerende gel-crème voor de behandeling van de pas gesloten en kwetsbare huid. De huid herstelt veel mooier en beter.