VAJACIAL

Dé facial voor de schaamstreek, waarbij de huid volledig gecheckt wordt op oneffenheden, gereinigd, verzorgd en ingegroeide haartjes worden verwijderd. De luxe treatment voor jouw schaamstreek! De huid wordt er zachter en gladder van, maar het werkt ook kalmerend én het bevordert het herstel van de huid. Dit is niet gewoon luxe, maar een weldaad voor jouw schaamstreek.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

PRETTY VAJACIAL

Facial voor de intieme zone, dieptereiniging, enzymenpeeling, scrub, verwijdering ingegroeide haren, hydrojelly mask, high frequency en moisturizer. Indien er sprake is van veel dode huidcellen, wordt er gebruik gemaakt van een speciale ultrasoon huidscrubber.

Prijs: €60

 

DIAMOND VAJACIAL

Luxueuze Facial voor de intieme zone. Bij de Diamond Vajacial is de behandeling veel uitgebreider en wordt er gebruik gemaakt van peelings om eventueel ontstekingen te verminderen, oneven huidstructuur te egaliseren en hyperpigmentatie te verminderen. Hierbij wordt de huid grondig gereinigd, de dode huidcellen verwijderd, de huidtextuur verbeterd en de teint verfrist. Tevens wordt de stimulatie van collageen en elastine aangemaakt. De huid wordt zichtbaar mooier. Deze behandeling is goed als je de opgehoopte huidcellen niet zelf volledig wegkrijgt, wat kan resulteren in pijnlijke (onderhuidse) ontstekingen. Deze vajacial helpt hierbij.

 

Prijs: €99

PREGNANT BELLY FACIAL 

Buikgezichtsbehandelingen bieden de perfecte manier om de huid van mama op de zachtste manieren te voeden en te ontspannen. De buikgezichtsbehandeling richt zich op moeders die een buik laten groeien om de huid zachter te maken, jeuk te verminderen tijdens het groeien van een buik en mogelijk striae te voorkomen. Wij helpen de aanstaande moeder te ontspannen en creëert een gezondere omgeving voor moeder en baby.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.


PREGNANT BELLY FACIAL

Deze behandeling is voor de buik van aanstaande moeders. We maken gebruik van zachte exfoliatie en een hoge concentratie van barrièreherstellende oliën en crèmes om de huidsterkte te maximaliseren, te hydrateren en de elasticiteit te vergroten om striae te voorkomen, en droogheid, ongemak en jeuk te verlichten.

STAP 1: De behandeling begint met een zachte reiniging om de droge huidcellen los te maken. Dit is de eerste stap in het verbeteren van de lipidebarrière van de huid.

STAP 2: Een toepassing van een enzympeeling zal de dode huidcellen van het oppervlak verwijderen en de huid voorbereiden om de volgende ingrediënten beter te absorberen.

STAP 3: Een warm hydrojelly masker vol met algen, vitamines, mineralen, eiwitten en carotenoïden (een soort antioxidant). Het bevat vitamine E, bètacaroteen, vitamine B-complex, zink, koper, ijzer, mangaan en gamma-linolzuur (een soort essentieel vetzuur). Het masker wordt warm aangebracht en gedurende 15 minuten op de huid gelaten om alle actie-ingrediënten goed te laten absorberen.

STAP 4: Het masker wordt verwijderd met een warme handdoek en gevolgd door een toepassing van olie en serums, die een perfecte verhouding van krachtige antioxidanten bevat. Dit wordt in de buik gemasseerd om de huid ongelooflijk vochtig, soepel en glad te maken!

Het is ook mogelijk om de behandeling uit te breiden en jouw gezicht ook verwennen met een heerlijke enzymen peeling en masker!

Prijs: €59 - €79


RUG BEHANDELING

De rugbehandeling is geschikt voor puistjes, onzuiverheden en littekens op de rug.  Verschillende oorzaken kunnen de huid op de rug onrustig maken. Onzuiverheden op de rug zoals puistjes, ingroeiende haartjes of mee-eters, ontstaan vaak door factoren zoals hormonale schommelingen, slechte voeding, medicatie, voeding, genen, stress en/of verkeerde huidverzorgingsproducten.

Tijdens een rugbehandeling wordt de rug gereinigd, zodat vuil en talg verwijderd is. Vervolgens wordt de huid gescrubd, geput en worden onzuiverheden uit de huid verwijderd. Na het zuiveren van de huid wordt er een milde of sterke peeling toegepast en de huid verzorgd met hydraterende producten. Zo ga je na behandeling met een schone en verzorgde huid de deur uit.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.


VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

Heb je last van de onderstaande indicatie? Wij kunnen alle indicaties behandelen!

  • Onzuiverheden
  • Overmatige talgproductie
  • Acne
  • Pigmentvlekken
  • Littekens
  • Droge huid

RUG BEHANDELING

Bij de rugbehandeling wordt je rug volledig gereinigd, gescrubd, gecupt, gemasseerd met de dry brush, onzuiverheden worden verwijderd, er wordt een Algen masker aangebracht en tot slot wordt de huid verzorgd met hydraterende producten. Bij last van acne, littekens of hyperpigmentatie wordt een peeling ingezet om de rug te kalmeren en herstellen. Wanneer de peelings niet voldoende werken, worden combinatie behandelingen ingezet. Twee verschillende werkingsmechanismen versterken en stimuleren elkaar. Combi behandelingen zijn efficiënter, waardoor er minder behandelingen nodig zijn en het behandelresultaat vergoot wordt.

Prijs: €79 - €119