ACTIE! DIAMOND GLOW FACIAL NU €99

Vitamine C is een van de meest krachtige antioxidanten op het gebied van huidverzorging. Vitamine C is de meest besproken vitamine die in gecontroleerde studies aantoont echt te werken voor onze huid. Vitamine C is een sterke antioxidant die ervoor zorgt dat vrije radicalen onze huid niet kunnen beschadigen. Antioxidanten beschermen weefsel en het DNA in cellen tegen vrije radialen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Onze huid heeft dagelijks te maken met vrije radicalen, zoals stralingen, luchtverontreiniging, synthetische toevoegingen in voedsel, lichamelijke overbelasting, stress, zware metalen etc. Vrije radicalen zijn dan ook een van de boosdoeners op het gebied van huidveroudering. 

Vitamine C bevordert de doorlaatbaarheid van de huid en zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd blijft. Doordat de huid een boost aan antioxidanten krijgt is de huid beter beschermd tegen UV-straling en huidveroudering. Naast de bescherming van de huid is het een essentieel ingrediënt wat nodig is bij de aanmaak van collageen om de huid te verstevigen. Ook kan vitamine C pigmentatie, acne en rosacea verminderen.  Natuurlijk moeten we de huid daarnaast goed blijven beschermen met SPF.

De Vitamine C Boost behandeling richt zich op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie en werkt daarom ook verstevigend. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verwikkende behandeling geeft een snelle energie boost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid. Ook rosacea en acne hebben baat bij de Vitamine C Boost behandeling.

Vitamine C Boost is ideaal voor:

  • Opfrisbeurt voor de huid
  • Doffe teint (algehele verbetering van de huidtextuur)
  • Verstoorde huidbarrière (gemengde huid, vochtarme huid, droge huid, mondmasker acne, oneven huidskleur)
  • Huidveroudering (verslapte huid, fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken, roodheid, couperose)
  • Zonbeschadigde huid (roodheid, couperose, zonnevlekken)
  • Rokershuid (grove poriën, teint, rimpels, couperose)
  • Littekens (chirurgische littekens, acne littekens, striae, littekens door brandwonden, verdikte littekens, littekenputjes zoals bij acne).
  • Pigmentprobleem (overmatige pigmentvorming na genezen wondje, UV-pigmentatie, zwangerschapsmasker en pigmentloze huidzone)
  • Acne in herstelfase (pigmentvlekjes, littekenputjes, littekenstrengen, onzuivere huid, roodheid, grove poriën en algehele huidverbetering)
  • Rode huidskleur (couperose, rosacea)

Boek nu de Vitamine C Booster behandeling!