Betaling en verzending

VERZENDING

Pakketten binnen Nederland en België worden bezorgd door PostNL. Binnen Nederland betaal je geen verzendkosten bij een bedrag vanaf €100,-.

Direct nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een Track & Trace-code waarmee je gemakkelijk je bestelling online kunt volgen. Wanneer je bij bezorging van je bestelling niet thuis bent, dan zal de volgende dag het pakket nogmaals worden  aangeboden of het pakket wordt bij je buren afgeleverd. Je ontvangt hier dan een kennisgeving van in je brievenbus. De status van je pakket wordt automatisch aangepast in je Track & Trace-overzicht. Wanneer het pakket niet geleverd kan worden of niet afgehaald wordt waarna het retour wordt gezonden naar Diamond Aesthetics, en jij vervolgens weer het pakket wilt ontvangen, zijn de nieuwe bezorgkosten voor eigen rekening. Diamond Aesthetics is op het moment van afgifte aan Post NL niet meer verantwoordelijk voor pakketen. Mocht het pakket beschadigd geleverd worden of kwijt geraakt zijn door Post NL, is dit de verantwoordelijkheid van Post NL. Hierin kunnen wij geen compensatie bieden. Wij verzoeken u een onderzoek te starten bij Post NL. 


Let op: de Track & Trace is alleen voor brievenbuspakjes en normale pakketten binnen NL. Voor België is de Track & Trace alleen beschikbaar voor pakketten vanaf €13,00,-. 

 

BETALING

IDEAL
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in de vertrouwde
betaalomgeving van je bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.

 

VOORAF OVERMAKEN
Overboeking vooruit kan via uw bank op de volgende manier. U kunt na het bestellen het orderbedrag overmaken naar:

IBAN rekening: NL29 INGB 0006 9204 48
Ten name van: Diamond Aesthetics

Vermeld bij alle correspondentie altijd uw ordernummer of factuurnummer, anders kunnen wij uw order niet verwerken.

Bij vooraf overmaken kan het enkele werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen en dient u rekening te houden met een langere levertijd. Uw order wordt verstuurd wanneer wij uw betaling ontvangen hebben.