ACTIE! CARBON LASER DELUXE NU €85

OVER DIAMOND AESTHETICS

Bij Diamond Aesthetics bent u aan het juiste adres voor hijama, cupping en gespecialiseerde huidbehandelingen voor acne, huidverjonging, pigmentatie en littekens. Wij werken met de nieuwste technologie en blijven ons innoveren op het gebied van huidverbetering. Om de mooiste resultaten te behalen combineren wij de huidbehandelingen met cuppingtherapie. Cupping zorgt onder andere voor een boost in het immuunsysteem en reiniging van de afvalstoffen uit het lichaam waardoor ook de huid beter en sneller zal regenereren. Al onze diensten worden op een professionele wijze verleend, met de hoogste kwaliteit van producten.

 

Mijn naam is Klaudia Horeczy en ik ben werkzaam als huidspecialist en cuppingtherapeut bij Diamond Aesthetics. Mijn specialisme is huidverbetering en cuppingtherapie. Mijn werk voer ik vol met passie uit en streef altijd naar de beste service voor mijn cliënten. Uit mijn ervaring in diverse huidpraktijken weet ik als geen ander hoe belangrijk de omgang met de cliënt is. Ik combineer huidverbetering en cuppingtherapie met natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie, om zo de beste resultaten te behalen. Vaak ligt de oorzaak van het probleem veel dieper. Ik geloof er 100% in dat wanneer de cliënt zich in het algemeen goed voelt, de resultaten van de behandelingen vele malen beter zullen zijn. Daarom streef ik er naar om tijdens de behandeling aandacht te geven aan de gehele lichaam en geest. Ik luister altijd graag naar de wensen van mijn cliënten en geef graag eerlijk en persoonlijk advies in de haalbaarheid van de wensen. Ook vind ik het heel belangrijk om samen met mijn cliënten, een behandelplan op te stellen waar zij helemaal achter staan. Voordat de behandeling plaats gaat vinden, vindt er altijd een intakegesprek en huidanalyse plaats. Tijdens het intakegesprek maken wij een behandelplan en productadvies op maat en komen wij erachter hoe wij de mooiste en beste resultaten kunnen realiseren!
Kortom, u bent bij Diamond Aesthetics geen nummer maar echt een speciale en onmisbare cliënt. 

 

Daarnaast staan wij bekend om de unieke HelicoFood kruidenmengsel voor diverse maagaandoeningen veroorzaakt door de bacterie Helicobacter pylori, en onze 100% Pure Honing uit het oosten van Europa. 

"The real reason I became an Aesthetician is to help all the beautiful people see how beautiful they are."

ONZE MERKEN

Diamond Aesthetics streeft naar hoogwaardige huidverbetering. Wij werken daarom ook met de kwalitatief hoogwaardige producten van Norel Dr Wilsz en Peel Mission.

Naast het persoonlijke behandelplan is het productadvies namelijk net zo belangrijk. Zonder de juiste producten is blijvende huidverbetering namelijk niet mogelijk. 

"70% van de huidverbetering is het gebruik van de juiste thuisproducten."

Norel Dr Wilsz

Het merk Norel Dr Wilsz is een innovatieve cosmetica voor vrouwen die waarde hechten aan slimme en effectieve gezichts- en lichaamsverzorging en die op natuurlijke wijze de gezondheid en schoonheid van de huid behouden. "De natuur is de bron van schoonheid" is het motto, dat al jaren wordt geïmplementeerd via unieke recepten van Norel cosmetica met natuurlijke actieve ingrediënten die de huid effectief ondersteunen tijdens de regeneratieprocessen. Norel is een fijn, veilig en ideaal merk om mee te werken als huidspecialist en de cosmetica producten zijn betaalbaar voor elke doelgroep cliënten.

Peel Mission®

Peel Mission® is een merk waarvan de aanwezigheid op de markt wordt bepaald door de kennis van experts en het gebruik van de meest geavanceerde technologieën. Passie, innovatie en het streven naar uitmuntendheid zijn de belangrijkste pijlers van het merk en vormen de basis vanaf het begin tot vandaag. Het productaanbod van het merk bestaat uit behandelingen van de hoogste kwaliteit gericht op artsen en huidtherapeuten in de esthetische geneeskunde, die zijn gemaakt door een reeks innovatieve chemische peelings met farmaceutische zuiverheid. Peel Mission® is de grootste producent van monopeelings in Europa met unieke samenstelling die geen andere professionele  merken hebben. De verscheidenheid aan concentraties en producten die beschikbaar zijn, zorgen ervoor dat ze effectief kunnen worden gebruikt in de behandelplan dat perfect is afgestemd op de behoeften van de huid van de cliënt.

CASMARA Alginaat Maskers

De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kunt u ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysacchariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De alginaatmaskers sluiten perfect aan bij een peeling, vanwege de lage temperatuur. De huid wordt meteen gekalmeerd waardoor de maskers na elke behandeling ingezet kunnen worden.

Boek nu een gratis en vrijblijvende intake + facial  en ervaar onze unieke dienstverlening!