Eerlijkheid, persoonlijk advies en geen valse beloftes op nummer 1!

Diamond Aesthetics biedt een verscheidenheid aan behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging aan. De behandelingen worden ondersteund door geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur om de huid zelf aan te zetten tot extra activiteit en dus het optimale resultaat. 

Samen met u werken we aan een huid verbeterend plan voor een mooie gezonde huid. De wensen van onze cliënten staan op nummer 1, net zoals eerlijkheid en persoonlijk advies in de haalbaarheid van de wensen van de behandelaar.

Onze behandelingen op maat worden steeds aangepast aan de behoefte van uw huid op dat moment. Tijdens het intakegesprek maken wij een behandelplan en productadvies op maat en komen wij erachter hoe wij de mooiste en beste resultaten kunnen realiseren! Zo kunnen we gedurende een periode uw huid naar ‘een hoger niveau’ te brengen. 

 

U bent bij Diamond Aesthetics geen nummer maar echt een speciale en onmisbare cliënt. 

 

Onze merken

Diamond Aesthetics streeft naar hoogwaardige huidverbetering. Wij werken daarom ook met de kwalitatief hoogwaardige producten.

Voor de behandelingen maken wij gebruik van professionele verzorgingsproducten van hoge kwaliteit die daadwerkelijk hebben bewezen de kwaliteit van de huid te verbeteren. Voor het gebruik van de producten is maar weinig apparatuur nodig. Toch kiezen wij er voor om met hoogwaardige apparatuur te werken om zo tot de beste resultaten te komen. Onze producten bieden de huid uitstekende verzorging en worden gebruikt om de tekenen van onder andere huidveroudering, pigmentatie, acne, droogheid en roodheid tegen te gaan. Wij gebruiken enkel producten waar wij 100% achter staan!

Naast het persoonlijke behandelplan is het productadvies namelijk net zo belangrijk. Zonder de juiste producten is blijvende huidverbetering namelijk niet mogelijk. 

 

"70% van de huidverbetering is het gebruik van de juiste thuisproducten."

Boek nu een gratis intake + facial  en ervaar onze dienstverlening!